puncte mici de rugina, cum sa scap de ele
![]() ![]() ![]() |
puncte mici de rugina, cum sa scap de ele
derski |
![]()
|
||
tepuit in perioada de garantie Group: Members Posts: 43 Joined: 30 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
sandero
2008
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
La fostul meu Logan aveam doua puncte mici de rugina aparute, dupa cca 1 an de la cumparare, langa muchia de sus a parbrizului. M-am dus la dealer si cei de acolo mi-au sters zona aia cu o pasta ( a durat 5 min, fara bani, fara acte). Nu a mai aparut nimic, e drept ca la vreo 8 luni dupa, masina se facea zob in urma unui nasol accident, deci nu stiu daca ar mai fi revenit...
This post has been edited by BZN: 20 Mar 2010, 20:03 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Niste poze s-ar putea?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
derski |
![]()
|
tepuit in perioada de garantie Group: Members Posts: 43 Joined: 30 January 10 ![]() |
Am facut si poze.Eu zic totusi ca sunt pe vopsea.
Attached thumbnail(s) P1000898.JPG ( Size: 3.57mb ) Number of downloads: 3001 P1000899.JPG ( Size: 3.29mb ) Number of downloads: 3166 |
--------------------
dacia
sandero
2008
|
|
BZN |
![]()
|
Eu nu inteleg, cum "pe vopsea"? Atunci nu-i rugina.
Oricum du-te la dealer sa-ti dea cu pasta minune, la mine a mers. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
derski |
![]()
|
daca stie altcineva un remediu, va rog.eu cu dealerul m-am cam lamurit
|
--------------------
dacia
sandero
2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
un polish?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.044 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, polish sau ceara. Se curata usor, dupa ce speli masina freci usor peste toate depunerile pana se dezlipesc, apoi lustruiesti cu o carpa curata. Chestiile alea sunt particule metalice din atmosfera si de pe drum (ca sa vedeti in ce mediu traim
![]() LE: In fiecare primavara la prima ceruire gasesc punctele alea, dar anul asta a fost durere. Cred ca te-au luat toate transpiratiile ca ti-a ruginit Sandelu'.... ![]() This post has been edited by YRX: 23 Mar 2010, 21:09 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
derski |
![]()
|
pai asta imi mai trebuia acuma mai ales ca am sarit din garantie
![]() |
--------------------
dacia
sandero
2008
|
|
BZN |
![]()
|
Pai de ce ai "sarit"? Nu ai fost la nicio revizie? Garantia este, pt asfel de probleme, 6 ani.
Iti mai zic o data, ultima, du-te sa-ti aplice pasta aia, gratis!!! |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
Punctele de pe usa este parafina dinaia contra ruginii...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Ce "este" punctele alea?
![]() Si mie imi rugineste Golanul ca la balamuc. Chiar si pe unde am revopsit (la dealerul autorizat, nu in spatele blocului) a inflorit iar rugina. |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
frate la ce pb ai cu masina vinde-o si ia alta, asta nu a fost intr-un ceas bun, se mai intampla...
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
derski |
![]() ![]()
|
hai ca am dat cu polish si s-au curatat
|
--------------------
dacia
sandero
2008
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
pai si garantie de ce zici ca nu mai ai? Ai pierdut-o doar la motor, nu?
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
derski |
![]()
|
pai carnetul de garantie zice ca daca repari masina in alt sevice decat cele agreate de DACIA pierzi garantia, deci ?
|
--------------------
dacia
sandero
2008
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Nu pierzi garantia la vopsea si la coroziune.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
BZN |
![]()
|
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Asa da... Dar, in cazul asta, inclin sa cred ca rugina a aparut pe unde a fost reparata.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
eu am interpretat ca te referi ca masina ta nu mai e in garantie cu totul , ca tu crezi ca masina ta a iesit din garantie cu totul ceea ce e gresit! Tu ai pierdut garantia la motor, in sensul ca daca maine te duci la service cu un piston crapat de exemplu nu te baga nimeni in seama din cauza interventiei cu supapele si distributia. Dar daca ai reviziile facute garantia se pastreaza la restul masinii - pivoti , cutie viteze, capete bara, frane etc . Nu ti-a scos nimeni masina din garantie vezi de treaba! Doar la partea cu motorul nu mai ai ce sa pretinzi si cand zic motor ma refer strict la blocul motor , alternatorul , corpul clapeta , pompa de servo si alte periferice sunt in garantie, nu are nimeni cum sa conteste lucrul asta, eventual schimbi service-ul daca ai dubii ca cineva nu te are la inima pe acolo. Tu ai cumparat o masina cu zeci de repere care se pot defecta timp de 3 ani de zile sau cat ai tu garantie doar n-ai cumparat doar motorul. Atata timp cat efectuezi reviziile la timp n-au ce sa-ti faca pentru restul masinii. Si acum strict on topic daca vopsesti ceva in alta parte pierzi garantia la respectiva componenta nu la toata masina, ce legatura are pavilionul masinii ruginit din interior (dau exemplu) cu bara schimbata de tine ca ai lovit un caine si n-ai avut casco si ai cumparat una mai ieftina si-ai vopsit-o tu cu pensula in debara. Fiti mai relaxati!!!! Nu taie si nu impusca nimeni pe nimeni!
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 07:17 |