schema bord 1300 cel cu 3 ceasuri separate
![]() ![]() ![]() |
schema bord 1300 cel cu 3 ceasuri separate
RaR3sh |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
1979
- NT-05-CXG
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Pai bordul de dacie 1300 cu 3 ceasuri separate nu are bec pentru nivel de benzina.
a- conector de borne partea stanga> 1- temperatura; 2- presiune ulei; 3- nivel combustibil; 4- butonul de soc; 5- releu semnalizare; 6- masa. b- conector de borne partea dreapta> 1- lampi iluminare aparate bord; 2- lampa semnalizare lumina drum; 3- lampi de pozitie; 4- liber; 5- voltmetrul; 6- frana de mana. Sper ca ti-am fost de folos/. Attached thumbnail(s) f_r__titlu2.jpg ( Size: 21.69k ) Number of downloads: 1470 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
bucsha |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 14 March 07 ![]() |
|
--------------------
buciali
tav 12
1934
|
|
RaR3sh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 March 07 ![]() |
merci mult! nu am gasit nicaieri schema asta si am probabil cablul ars sau intrerupt pe undeva! m-am gandit sa trag un alt cablu din portbagaj pentru ca fostul proprietar mi-a lasat o instalatie electrica tip labirint foarte greu de descurcat si de schimbat ar cam trebui in intregime! Si costa!
|
--------------------
dacia
1300
1979
- NT-05-CXG
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Al meu are bec de benzina fiindca mi l-am pus singur. Sunt 3 plastice colorate (2 albastre si unul rosu) chiar unde scrie MADE IN ROMANIA pe vitezometru. In spate e loc pentru fasung (dulie) de bec de bord. Cauti la dezmembrari si pui acolo bec de 2VA. Firul il tragi de la sonda de benzina pe care o schimbi in prealabil ca sa aiba 2 fire (sondele vechi de tip Jaeger nu au borna pentru martor indicator benzina).
Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:28 |