schimb aripa spate
![]() ![]() ![]() |
schimb aripa spate
tdan08 |
![]()
|
||
JUST A MEMBER Group: Members Posts: 464 Joined: 18 November 08 From: B A C A U ![]() |
|
||
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|||
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
E lovita tare? sau doar usor indoita?
La mine a fost usor indoita in zona din dreptul lunetei spate (asta in urma unui "sut" primit in spate de unul care a uitat sa mai franeze la semafor), si mai multe persoane mi-au recomandat sa nu o schimb. Cei din service au zis ca o taie in dreptul imbinarii cu plafonul si in dreptul pragului si o inlocuiesc. In locul unde se imbina cu plafonul trebuie facuta foarte bine izolarea impotriva patrunderii apei. La fel si la imbinarea cu pragul. Daca nu e bine izolata te trezesti rapid cu rugina in cele doua locuri de sudura. Asa ca le-am transmis in service sa chituiasca aripa (la mine era vorba de o usoara indoitura, fara ca vopseaua sa fie sarita sau crapata). Daca nu e foarte grav, iti recomand la randul meu sa nu o inlocuiesti. Numai bine. P.S.: Vad ca esti din Bacau, deci presupun ca te duci la Dedeman. Ai multa grija, sa nu-si bata joc de masina. This post has been edited by robbie_ro: 4 Dec 2008, 20:27 |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
tdan08 |
![]()
|
JUST A MEMBER Group: Members Posts: 464 Joined: 18 November 08 From: B A C A U ![]() |
e lovita bine, deasupra rotii din spate pana aproape de gura rezervorului. de indreptat nu se pune problema, trebuie inlocuita. o sa vad ce o sa rezolv la dedeman.
|
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu zic sa o inlocuiesti fara probleme, nu esti primul nici ultimul.Dupa reparatie esti atent cind ei masina si daca nu-ti convine ceva nu semnezi pina nu se rezolva tot cum vrei tu, sau mai bine zis cum este bine.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
La dedeman sunt scumpi si fac treaba de mantuiala. Basca nu poti sa mai tragi cu ochiul la modul cum lucreaza baietii. Daca o faci pe asigurare sa vezi frectie. Eu as merge la ideal autoservice tg. ocna.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
tdan08 |
![]()
|
nu e cum dorec eu, ci cum doresc ei. masina e noua, in garantie si trebuie reparata doar la dedeman. alta solutie nu am, ca m-as fi invartit eu cumva. asa ca, am de ales intre dedeman si dedeman.
![]() |
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai de ce doar la dedeman, poate fi reparata in orice service autorizat dacia, daca nu-ti convine acest dedeman.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
tdan08 |
![]()
|
da, ai dreptate. nu am gandit eu mai bine. oricum, masina e in service la ei, asa ca acum degeaba imi mai bat capul cu asta. dar o sa bag la cap si o sa stiu pe viitor. totusi, sper sa nu mai am ghinioane si sa apelez la service. in alta ordinde de idei, de ce e frectie daca o fac pe asigurare ca doar isi incaseaza banii?
|
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Te trimit sa umbli aiurea dupa acte si nu-ti dau masina pana nu au fost virati banii.
Cel putin asa faceau anul trecut. Depinde la cine ai asigurarea. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
tdan08 |
![]()
|
la asiban am asigurarea. si asa mi-au explicat si mie ca trebuie sa fac. dupa ce imi termina masina trebuie sa ma duc la asiban sa dea acceptul de plata.
|
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
vi_escu |
![]()
|
E bine daca vor doar acceptul de plata. Depinde de renumele asiguratorului.
Incearca sa stai cu ochii pe ei. This post has been edited by vi_escu: 6 Dec 2008, 19:38 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
tdan08 |
![]()
|
luni o sa le fac o vizita. macar sa vad daca masina e tot unde am lasat-o. daca e tot acolo e clar ca trebuie sa fac putin scandal. sau macar sa mituiesc pe cineva, dar nu stiu pe cine
![]() |
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Tine-te de ei ca scabia de om!
![]() Vezi ca au (cel putin la tinichigerie) prostul obicei de a lucra de mantuiala. In cazul meu solutia nu a fost vorba buna...pana nu am recurs la amenintari cu OPC-ul si Vocea Clientului nu s-au miscat deloc. |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tdan08 @ 6 Dec 2008, 19:32) Off: asibanul mi-a dat accept de plata in 20min; ![]() On: schimba aripa fara sa te mai circotesti, daca ei "au dat" inlocuire... Lucrarea poate fi la fel de buna sau proasta atit in cazul inlocuirii cit si in cazul in care indreapta/chituiesc/vopsesc. Nu conteaza ce "lucrare" se face ci cum se face. |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Nu da spaga nimanui. Ei ar trebui sa iti multumeasca tie ca ai dus masina la ei si astfel le dai de lucru si ei castiga bani. Cand o sa se schimbe fratilor mentalitatea asta de spagari? Acum ceva timp un taximetrist mi-a multumit ca m-am urcat in masina lui de am ramas socat.
FARA SPAGA! Si, stai linistit ca cu spaga sau nu tot la fel o rezolva. Daca nu cunosti foarte bine pe cineva din service spaga=bani aruncati pe ferestra. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
tdan08 |
![]()
|
multumesc celora care mi-au raspuns.
mi-am reparat masina intr-un timp record...spre marea mea mirare, fara a avea vreo pila pe acolo si fara sa dau spaga macar un leu. joi am dus-o si luni era gata. tot luni pe la 15 m-am dus la asiban sa-mi dea acordul de plata si mi-au spus sa vin a doua zi pe la noua pt ca atunci erau aproape de sfarsitul programului. marti la ora 9 era semnat devizul. la ora 10 mi-am luat masina si la iesire mi-au si spalat-o...iarasi spre uluirea mea. aripa mi-au schimbat-o si din cate am vazut eu nu e nimic neinregula la lucrare. daca ar fi vreun defect de lucrare ascuns, pe care nu l-am vazut, asta e, acum nu-i pot acuza de ceva ce nu vad. daca va rugini la sudura peste ceva timp ma voi duce din nou la eu cu reclamatie, dar pana atunci nu pot sa acuz fara dovezi. eu, personal, prin aceasta experienta nu pot decat sa vorbesc de bine atat pe cei de la service, cat si pe cei de la asiban. multumesc inca odata membrilor care mi-au dat indicatii. |
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:48 |