schimbare pivot, joc pivot inferior stanga
![]() ![]() ![]() |
schimbare pivot, joc pivot inferior stanga
ge0_89 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 27 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 cl
1998
|
|||
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Da search, o sa gasesti cum.
|
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
ridici masin,dai roata jos, iei o cheie de 19 desfaci piulita pivotului, apoi lovesti fuzeta in urechea unde sta pivotul. daca nu vrea sa iasa pui criculk sub brat si ridici putin de el sa stea in forta si lovesti cu ciocanul in fuzeta, dupa ce il depresezi trebeuie sa desfaci cele 4 suruburi (sau nituri). Daca vrei sati fie mai usor poti da bratul jos, desfaci piulita din fata masinii
This post has been edited by za_kristake: 5 Jul 2010, 20:59 |
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
cum poti verifica daca un pivot are joc?
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Ridici masina in partea pivotului, unu' trage de roata in sus-jos (intr-un plan
vertical perpendicular pe directia de mers inainte) si tu, aflandu-te sub masina te uiti la pivot daca se misca sau nu. |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
ridici roata pui mainile pe roata sus-jos faci jocul la pivoti si brate (daca e mare). Daca pui mainile pe laterale faci jocul la rulment
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
ge0_89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 27 February 08 ![]() |
multumesc pentru sfaturi
|
--------------------
dacia
1310 cl
1998
|
|
ideeart |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 December 07 From: Constanta ![]() |
Am si eu o problema - uneori cand virez stanga se aude un TROC si gata -eu am probleme si cu planetarele cea de pe dreapta imi bate mai rau. Pe stanga, eu suspectez pivotul - dar nu sunt sigur- ca de jucat nu joaca roata - e fixa - vreau sa merg la mecanic, dar acum nu cred ca lucreaza vreo unul. intrebarea mea este -cat de periculos este sa merg cu ea 3-4 zile. mi-e tema sa nu imi sara roata
This post has been edited by ideeart: 14 Aug 2011, 10:16 |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Kristache, invers! Pui mana sus-jos, faci jocul la rulmenti, iar stanga-dreapta, la bieleta. Pentru pivotul superior, bagi un levier sub roata si ridici in mod repetat, iar la cel inferior, levierul il bagi intre cap-planetara si pivot, pentru ca bascula avand bucsile tensionate la urcarea pe scric, forteaza in sus, si puterea in maini nu e de ajuns totdeauna, sa miste rotula pivotului.
Daca nu e joc excesiv si nu-i ruginita rotula, pivotul ca si ambele capete ale bieletei, se pot strange si mai tin p-atat, adica ceva ani. Cat priveste timpul de mers cu jocuri, numai daca e ceva rupt nu se mai poate. In rest sunt bine dimensionate pentru a fi destul de ingaduitoare. Mai putin cei de la RAR, care sunt niste "fiare" preistorice, cand ies in drum la prada. |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:01 |