scut lovit, am trecut peste un bolovan
![]() ![]() ![]() |
scut lovit, am trecut peste un bolovan
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Daca nu ti-a curs uleiul si nu zdrangane catalizatorul, nu s-a intamplat nimic grav. Ar mai fi putut sa indoaie scutul sau minunea aia de scut termin, insa astea nu sunt probleme grave.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Daca ai lovit numai scutul, nu are nimic!
Important e sa nu clipoceasca beninza! |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
je_design |
![]()
|
am lovit scutul si s-au mai auzit inca 2-3 lovituri pe sub masina, probabil catalizatorul si puntea spate, nu?
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Trebuie sa te uiti sub masina, ca sa putem discuta pe ceva concret. Asa ce putem face? Daca-si da fiecare cu presupusu', la ce-ti foloseste?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Du-o si ridic-o pe rampa, nu te costa mai mult de 10 lei o verificare(atat a costat la mine). Chiar si 20 daca dai nu e mult.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
je_design |
![]()
|
m-am uitat sub masina, am gasit scutul un pic zgariat, in rest nu imi dau seama ca e destul de mizerabila. rezervorul e intact, nu e atins. atat am reusit sa vad.
cel mai naspa e modul cum am luat piatra, era gheata,noroi peste gheata, straduta foarte ingusta, am vazut piatra si am zis ca trec peste, am atins-o cu scutul si am tarat-o dupa mine, era prinsa sub scut. sm dat in spate, nu mai iesea de acolo, am incercat sa o scot dar era prinsa sub scut. apoi am mers incet inainte, a "scapat" de sub scut si am auzit cum a atins inca in 2-3 locuri. asta a fost. |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Atunci baga-te si verifica si traseul conductelor franei pe spate.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
De ce nu ai ridicat masina pe cric? 2-3 centimetri erau poate suficienti sa poti scoate bolovanul. Scutul e destul de rezistent, nu de el mi-as face griji. Eu am facut o prostie odata de am luat o bordura intre roti cand parcam si cand a facut poc mi-a trecut toata lumea prin fata ochilor. M-am temut ca raman suspendat
![]() ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Si eu am dat intr-un bolovan, cred ca s-a spart pana la urma de o bara groasa care e dupa scut (am uitat cum ii zice).
Am lovit destul de tare, a iesit lumea din case ca a crezut ca e accident, dar in afara de scut indoit n-am avut alta problema. Cel mai bine e sa verifici totusi. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bara stabilizatoare
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
je_design |
![]()
|
nu m-am gandit atunci sa o ridic pe cric...
<span class='edit'>14 Dec 2008, 18:46:</span> suna metalic cand schimb vitezele. si cand motorul e oprit. se aude mai tare cand dau maneta stanga-dreapta, suna ca o tabla. si se simte ca freaca putin intr-a treia. oare ce naiba s-a indoit? ![]() 15 Dec 2008, 13:14: am rezolvat treaba, se pare ca bolovanul a lovit in teava de esapament care a impins intr-o tabla de aluminiu care atingea tija cu bucsa schimbatorului. s-a rezolvat prin tragerea acelei table cu 2 degete in jos. scutul e un pic zgariat, nu e indoit deloc. This post has been edited by je_design: 15 Dec 2008, 13:14 |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
![]() Acum ca te-ai linistit sa iti povestesc o patanie a unui vecin fost posesor de 1300. Omul incepator, venea de la tara. In mijlocul drumului un bolovan serios. Dupa cateva ezitari, decide sa il ia intre roti ![]() A doua zi vecinul meu dis de dimineata a scos scaune si bancheta si cu un baros de 10kg remedia din interiorul masinii podeaua avariata de pietroi ![]() Morala nu tot ce zboara se ia intre roti ca iti rupe gatul! ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
je_design |
![]()
|
ii multumesc lui Dumnezeu ca nu au pus scut de plastic la logan (asa cum am vazut la alte masini) ca era tare nasol. mecanicul s-a mirat cat de rezistent e scutul pus pe logan (nu am fost intr-un service Dacia)
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:41 |