DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> selgros SUCKS, d'ale hypermarketurilor

Ov
post 7 Apr 2005, 21:55
Post #1

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

astia au luat-o grav pe aratura (urmeaza exemplul metro) si asa nu excelau ei la clienti, dar pt mine era bine ca era in drum, ca nu e buluceala si ca arata si de 1000 de ori mai bine decat metro (ala e depozit ambulant).

M-am dus in seara asta sa cumpar diverse (in jur de 2,5 milioane). N-am legitimatie (am avut una de la taica-miu dar cica "a expirat" si se reinnoieste doar cu actele firmei, etc) si obisnuiam sa-mi fac la intrare d'aia de o zi.

Bunnn, cum spuneam, ma apuc de cumparaturi, burdusesc cosul si cand sa platesc, ma duc mai intai sa-mi fac legitimatia. Aici soc, cica de azi (fix de azi, joi 7 martie aiurea'n tramvai) NU se mai fac legitimatii de-o zi (politichia de margaritar a firmei). O intreb pe cucoana aia ce naiba sa fac, ca aveam cosu' plin de bunataturi si imi zice suav sa ma milogesc si eu de cineva cu legitimatie sa iau pe a lui. Moment in care, evident, am abandonat cosul la casa si din momentul asta selgros=client - 1 !

Parerea mea: astia sunt batuti in cap neica ? si asa nu erau prea multi pe la ei prin magazine (nici la mare in Agigea unde am mai fost nu era buluc), pai cu masuri d'astea inteligente isi reteaza cu siguranta craca de sub fundatie ! 022.gif

cu ocazia asta le urez multa sanatate si clienti cat mai putini, si din pacate voi fi unul dintre cei pe care ii veti injura de acum incolo ca ingroasa randurile la case in carrefour !

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Devils
post 7 Apr 2005, 22:02
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Targu-Mures

asta e la selgros, iar la metro nu te lasa sa iesi daca nu ai cumparat de minim 100 de mii. Am cautat mai in iarna niste lanturi pentru masina, si nu am gasit marimea .. pur si simplu s-au terminat; cand sa ies... ma opreste un individ si imi arata afisul cum ca trebuie sa cumpar ceva (in valoarea de minim 100 de mii)..... 022.gif , adica nu am voie sa dau cu ochiul? si de atunci vorba ta " - 1 la clienti"

--------------------
Audi - B4 - 1994 1.9 TDI Z1 90CP - MS 03 CNP
Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
+
romulus
post 7 Apr 2005, 22:16
Post #3

membru fost posesor de Dacie

From: Targu Mures

Devils, nu stiu dar eu nu am patit niciodata asa ceva. Si am intrat de multe ori numai ca sa ma uit de ceva. Nu e logic sa te oblige sa cumperi. Faza aia cu afisul e ca daca cumperi ceva, tre sa iei de minim 100.000

--------------------
Daewoo Cielo 1997 - MS 06 BCL
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
+
Devils
post 7 Apr 2005, 22:18
Post #4

Membru autentic

da vorbesc foarte serios, pur si simplu am fost intors... chiar dupa ce s-a deschis metro

Edit: sau poate am io o mutra mai asa de fraier

This post has been edited by Devils: 7 Apr 2005, 22:19

--------------------
+
Ov
post 7 Apr 2005, 22:21
Post #5

asta trebuie pusa la bancul zilei !!!

Pai nenea ala era de-a dreptu' cretin. Pe afis scrie: "Cumparaturi minime de 100.000" si ala a luat-o ad-literam radmasa.gif

P.S. si, ce-ai facut ?

--------------------
Dacia 1300 1972
+
Doru
post 7 Apr 2005, 22:24
Post #6

Membru autentic

Si eu stiam ca in cazul in care cumperi ceva trebuie sa fie de minim 100k , si chiar am intrat de multe ori doar ca sa ma uit la preturi si nu mi-a zis nimeni nimic.Cat despre faza cu legitimatia e chiar nasol, si eu luam legitimatie de o zi pt ca o pierdusem pe cea de la firma lui taica-meu.

--------------------
VW PASSAT TDI 4 MOTION - B-05-TIE
Keep It Real!!
+
Devils
post 7 Apr 2005, 22:26
Post #7

Membru autentic

QUOTE(Ov @ 8 Apr 2005, 00:21)
asta trebuie pusa la bancul zilei !!!

Pai nenea ala era de-a dreptu' cretin. Pe afis scrie: "Cumparaturi minime de 100.000" si ala a luat-o ad-literam radmasa.gif

P.S. si, ce-ai facut ?
*

Pai si ce era sa fac, am facut o mutra din aia de-a lui Doru Octavian Dumitru si l-am intrebat daca vorbeste serios (eu crezusem ca era o gluma) - omul senin mi-a aratat afisul. Apoi mi-am adus aminte ca imi trebuiau CD-uri si am lasat-o balta. De atunci nu am mai fost, dar probabil ca afisul ala era pus pentru in cazul in care faci cumparaturi, sa cumperi de minim 100k, pentru ca nu poate nimeni sa te oblige sa cumperi ceva.

--------------------
+
neumann
post 7 Apr 2005, 22:46
Post #8

Membru autentic

From: Spermezeu

Cu nebunii astia, e bine sa faci pe prostu'.
Mosule, mi-am uitat banii acasa si de-asta ies fara sa cumpar nimic. A, am cardu la mine, daca vreti, platesc cu cardu (prietenii stiu cum e cu cardu bancar si cu metro, asta daca nu s-a mai schimbat intre timp, ca n-am mai calcat pe-acolo din decembrie; in aceeasi nota, surpriza e ca nici la petrom Eminescu nu accepta carduri bancare, desi conform legii ar fi obligati, hmmm, cred ca o sa vizitez in curandu site-ul anpc.ro).
De fapt scrie ca tre' sa cumperi de 100.000, nu scrie ca tre' sa si platesti cumparaturile, nu?!

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
Ov
post 7 Apr 2005, 22:50
Post #9

nu tine asta cu cardu' ca au bancomant in magazin si te pune sa scoti de acolo wink.gif

asta alta faza la care sunt jegosi metro cu tot cu card-urile lor !!! cred ca nicaieri nu s-a auzit sa nu-ti primeasca un card (nu conteaza felul lui) daca nu e de la banca cu care au ei blatu' !

--------------------
Dacia 1300 1972
+
bomicabomic
post 8 Apr 2005, 00:03
Post #10

Ex-membru DaciaClub

Daca vreti sa ma credeti, nu stiu cum e in Metro sau in Selgros, desi sunt la mx. 10 min de mine.
Si asta din cauza legitimatiilor.Iimi sta pe creier chestia asta.
Prefer sa strabat orasul pina in Carrefour sau Cora.

--------------------
x x - x
+
Valentine
post 8 Apr 2005, 00:07
Post #11

Old Timer

From: California

Sincer ma cam dezgusta Metro si Sellgros. De aia am si calcat foarte rar prin ele. Folosesc Carrefour aproape tot timpul pentru cumparaturi smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
LOVENDAL
post 8 Apr 2005, 06:11
Post #12

Membru autentic

Va place sau nu va place de Metro, chiar azi citeam o stire intr-un ziar ca Metro a avut anul trecut o cifra de afaceri care a trecut de ...1 miliard de euro ! Asa ca daca pierde un client sau doi, putin o sa-i pese..

This post has been edited by LOVENDAL: 8 Apr 2005, 10:07

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
asarban
post 8 Apr 2005, 06:32
Post #13

Membru autentic

Group: Banned

Si Carrefour Orhideea este pe locul 3 la hipermarketuri in Europa ca valoare a vanzarilor.
Eu stau in Berceni si pot sa ma duc pe jos si la Sell si la Metro...cu toate astea prefer sa o iau frumusel pe centura pana la Carfur Militari..ca acolo gasesti de toate si fara legitimatie, si la bucata, si ai si mancatorii si alte magazine..

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
OCEBE
post 8 Apr 2005, 06:58
Post #14

Membru autentic

From: galati

pe mine a inceput sa ma deranjeze calitatea din ce in ce mai indoielnica a multor produse din metro care este invers proportionala cu pretul; gasesc la billa ( care-i la doi pasi de mine fata de metro ptr. care trebuie sa tai orasul in doua) o sumedenie de produse mai ieftine si/sau mai de calitate decat la metro; pentru mine metro incepe sa devina o amintire ( oare si din cauza a 15% mustacioase?).

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
+
BAC
post 8 Apr 2005, 07:26
Post #15

Membru autentic

From: Reghin

Am fost in Mures la Selgross si la Metro, aici doar o data. La Selgross mi se pare OK, am legitimatie acolo de la firma, intru cu copii, spatiu mare produse diverse. Ma duc o data si la Metro, cu o legitimatie imprumutata. La intrare surpriza, deoarece copilul meu(am fost numai cu cel mare) are doar 4 ani, a trebuit sa dau acolo o declaratie pe proprie raspundere ca am grija de copil, ca nu stica pe acolo nu stiu ce si alte chesti si alte formulare si a trebuit sa pun date fictive, ca legitimatia nu era a mea. Spatiul e mai mic, produse mai putin diversificate, restrictii de cantitate mai multe s.a.m.d. Am iesit stresat de acolo si nu am sa mai merg vreodata. Inainte de a se deschide Selgross-ul din Mures am fost in Cluj la Metro si nu mi s-a parut asa de kkt ca acum.

--------------------
ex. Opel ex.Vectra C 2007 OPC line - MS
+
SilviuB
post 8 Apr 2005, 07:41
Post #16

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

La multe produse cei de la metro sunt tepari cu preturile. Ca sa nu mai spun ca unde au mai multe produse cu aceeasi utilitate, pun baietii la oferta un produs cu o calitate indoielnica si daca nu te uiti bine la produsele alaturate sa vezi ca sunt mai bune si au preturi cel mult la fel sau chiar mai mici iti iei teapa, dar zici ca ai luat la superoferta.
Sunt magazine unde gasesti produse similare cu cele din metro la preturi mai mici, si aici vorbesc de magazine mici, de cartier.
Abia astept sa termine astia de construit Kaufland si Carrefour.

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
dantes
post 8 Apr 2005, 07:50
Post #17

Membru

From: Tzaranoaia

Hehehe...Selgros & Metro sucks BIG time !!!

Chestia care la mine a pus capac a fost faptul ca.....nu accepta carduri !!!!

Ca cica ai bancomat la intrare blink.gif ...dar eu nu vreau sa scot de la bancomat...

...asta exact ca cristianco2002...doar ca eu am inceput sa utilizez cardul 90% din cumparaturi...

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
costi
post 8 Apr 2005, 07:55
Post #18

Membru autentic

Proasta stirea cu Selgros. Obisnuiam sa merg acolo in ultimul timp din motive de inghesuiala la Carrefur Orhideea, dar tot cu legitimatie de o zi.
Oricum la Carrefur nu ma mai duc din motivul de mai sus sau o duc pe nevastamea si eu imi vad de treaba.
Metro are intr-adevar o problema cu preturile si trebuie sa verifici eticheta produsului, nu pretul de pe raft. De multe ori am luat un produs considerindu-l "chilipir" ca sa constat la casa ca pretul era tu totul altul si in conditiile alea nu l-as mai fi luat.
Doua lucruri ma mai streseaza si la Metro si la Sellgros: la primul merge doar cardul Tiriac iar la al doilea nici un card. In plus controlul de la iesire ma umple de "respect".

--------------------
DSN/SLZ
+
Bobo
post 8 Apr 2005, 08:57
Post #19

Membru autentic

mai baieti stati nu va repeziti asa.. metro, selgros sunt magazine de tipul cash and carry destinate firmelor... in vest nu o sa vezi in veci ca se duc oamenii cu sacosa, cu autobuzul in metro sa cumpere o cutie de detergent si 2 paini; vara-mea (care locuieste in ge) s-a mirat acum catva timp cand era numai metro pe piata cum toata ziua hai la metro...

acum probabil ca si-or schimba strategia de cand au aparut si alte forme de comert modern, supermarket, hipermarket, discounter, etc, etc..

--------------------
+
costi
post 8 Apr 2005, 09:42
Post #20

Membru autentic

bobo stim asta dar Metro/Selgros sint o alternativa la aglomeratia din alte supermarketuri, cel putin in Buc si cel putin pt mine;
Si nu ma duc acolo pt det. si 2 paini, fii sigur; pe alea le iau din mini marketul din cartier;

--------------------
DSN/SLZ
+
ashu
post 8 Apr 2005, 09:44
Post #21

Membru erectil

Bobo, mi-ai luat vorba din gura (ca de obicei, hi hi). Asta vreau sa va zic si io, la noi problema e ca Metro au venit primii si si-au facut lant de magazine in toata tara. In mod normal magazinele casy&carry sunt pentru buticari, nu pentru publicul larg. Am avut si io destui nervi de-a lungul timpului cu Metro, ba ca nu primesc decat carduri Tiriac (chiar ma certam cu ei, le ziceam ca nu exista carduri Tiriac, exista carduri Visa, MasterCard, AmericanExpress), ba ca tre sa arat legitimatia la intrare, ba ca arata ca un depozit. Mi s-a si spus chiar in Metro de cateva ori ca daca nu imi convine sa ma duc la Carefour. Pana la urma chiar le-am ascultat sfatul, si asa e normal. Hipermarketurile de tipul Carefour si Cora se adreseaza publicului larg, au galerii comerciale, au carucioare pentru copii, sunt aranjate frumos, nu ca niste depozite, etc. Nu mai calc in Metro de mult si va sfatuiesc sa faceti la fel. Mai nasol e de cei din provincie unde deocamdata nu exista alternativa.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
romulus
post 8 Apr 2005, 09:59
Post #22

membru fost posesor de Dacie

From: Targu Mures

Mi-am luat de la metro camera video, la sfarsitul lui februarie, cu 16 mil. Era la oferta. Acum, acceasi camera , tot la oferta, 13 mil... Tot atunci si-a luat si soacramea combina frigorifica si la iesire, dupa ce "i s-a facut proba" combinei, baietii, sa verifice ce e in combina, ca nu cumva sa... Faza e ca socru-meo nu a vrut sa desfaca ambalajul la proba, ca sa fie protejata jucaria in timpul transportului. I-au desfacut aia ambalajul sa vada ce in frigider. Acuma vin eu si intreb... daca era in ambalajul original, ce sens mai avea sa taie plasticul ca sa vada ce e inauntru? Si dupa aia nici nu s-au sinchisit sa ambaleze la loc decat dupa ce a inceput socru-meo sa faca scandal. Pana la urma au prins cu putin scoci asa, de forma si in scarba. Dezgustator...

--------------------
Daewoo Cielo 1997 - MS 06 BCL
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
+
litza
post 8 Apr 2005, 10:00
Post #23

Membru autentic

From: Bavaria, DE

Mda... aici in TM ai de ales: Metro sau Selgros. Nu-mi plac in mod deosebit nici una din ele, dar nu am de ales.
De luna asta ca norocul am si card de Metro. Oricum nu ma prea impresioneaza nici unul la capitolul relatii cu clientii.

In ultimul an totusi am avut ocazia sa cumpar mai multe chestii printre care frigider si aragaz. Bineinteles ca la garantii iti atrage atentia sa pastrezi amabalajul. Tin sa spun ca daca pastram ambalajele toate imi ocupam o boxa doar cu kkt-urile lor de ambalaje. Cum in contractul de garantie nu scrie nimic de pastrat ambalaje ca si conditie, le-am facut vant in ghena de gunoi.

Astept cu interes aparitia altor supermarketuri pe aici.

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
Bobo
post 8 Apr 2005, 10:10
Post #24

Membru autentic

aaa, ca sa nu mai spun ca in acest tip de magazine nu ai voie cu copii; deci e clar ca nu iti e destinat tie...
ei au intrat pe piata cand nu era altceva, probabil ca nu si-au imaginat ca or sa navaleasca romanii la greu si d-asta au pus suma minima, care la vremea aia era mare; de atunci vazand cat se cumpara nu au mai modificat-o;
io acum pun pariu cu voi ca or sa modifice suma minima sa nu mai cheltuiasca aiurea cu jde mii de sacosari..
deja cel putin in buc si in cateva orase mari sunt destule forme moderne de comert... si in anii urmatori toti anunta ca deschid cu zecile, tengelmann, carrefour, cora, tesco, walmart, schwarz, billa, artima, minimax, mini prix, plus, etc, etc...n-o sa mai stii unde sa te duci..

numai prostii de la mega image merg in perdere...intamplator stiu mai multe de reteaua asta si nu va vine sa credeti ce varza e.. se fura inr-o veselie, se pare ca fostii proprietari, grecii, furau cot la cot cu angajatii, evident in alt mod, si belgienii nu stiu ce sa mai faca.. angajatiii se poarta urat cu clientii, nasol, nasol..

asta ar fi trebuit sa fie caz de studiu la facultate, cum sa pierzi cand toti castiga..

aa, si mai e un caz celebru: perrier cu marca "ana vie" care si-a luat-o in freza cand piata apelor minerale creste intr-o veselie..

--------------------
+
Valentine
post 8 Apr 2005, 10:47
Post #25

Old Timer

From: California

QUOTE(costi @ 8 Apr 2005, 08:55)
Proasta stirea cu Selgros. Obisnuiam sa merg acolo in ultimul timp din motive de inghesuiala la Carrefur Orhideea, dar tot cu legitimatie de o zi.
Oricum la Carrefur nu ma mai duc din motivul de mai sus sau o duc pe nevastamea si eu imi vad de treaba.
*

Trebuie sa stii la ce ora sa te duci si cum sa stai la coada biggrin.gif Eu ma duc ori dimineata in timpul saptamanii pana in 12 ori seara pe la 21,00 - 21,30 biggrin.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
costi
post 8 Apr 2005, 10:59
Post #26

Membru autentic

mda... stiam in principiu de orele alea dar nici una nu ma avantajeaza;
cu statul la coada am incercat si cu cosul dar e mai rau !
Mai lejer e insa Carrefur Militari.
Las' ca se deschide Cora la Lujerului si mai absoarbe din cerere.

--------------------
DSN/SLZ
+
madalina
post 8 Apr 2005, 11:32
Post #27

Membru autentic

Desi au niste chestii extrem de enervante, unele lucruri sunt mult mai rentabile la metro/selgros si nici nu se gasesc in alte parti. De exemplu: balsam de rufe la bidon de 10 l, detergent la 15 kg si tot asa. Eu trebuie sa cumpar pentru firma produse de curatenie de 4-5 milioane pe saptamana. Daca le-as lua din Cora?carrefour as adauga la pretul lor 15-20% in plud datorita ambalajului (se gasesc aceleasi produse, dar in ambalaje mai mici).

Pentru firma, e foarte rentabil sa cumperi de la Metro/Selgros.

Pentru o persoana fizica, merita sa mergi in Carrefour/Cora, etc

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
bogdus
post 8 Apr 2005, 11:53
Post #28

Membru incepator

Nici mie nu prea imi place Sellgros/Metro, dar pana la urma sunt orientati catre alt business, nu sunt supermarket-uri.

Prefer sa ma duc in Cora, pentru ca are ditamai spatiul si mai poti sa te misti chiar si cand e aglomeratie, are preturi bunicele...

Si am incercat: Carrefour - uneori innebunesti din cauza aglomeratiei, Mega Image- nu mai zic nimic ca si asa sunt vai de capul lor, Billa - preturi un pic cam mari (asa mi s-a parut), spatiu mic.

--------------------
Dacia ex DSN, actualmente Opel Astra 2002/Rapsodie
"Adevarata intelepciune este aceea de a sti ca nu stii nimic.."
Socrate
+
soryn
post 8 Apr 2005, 12:10
Post #29

Membru

From: Cluj-N

Spuneti-mi si mie cum este Sellgros in comparatie cu Metro,intrucat din iulie se deschide si in Cluj ,chiar langa mine.

--------------------
renault megane 2016 - cj xx xxx
+
clr
post 8 Apr 2005, 12:21
Post #30

Membru autentic

In general in Metro nu intru datorita faptului ca nu am voie cu copilul. Scurt.
Chestia cu cumparaturi in valoare de 100.000 este o prostie. Eu am intrat si am iesit fara sa cumpar nimic. 100.000 este valoarea minima factura in caz ca vrei sa cumperi ceva.

Oricum de cand cu autostrada Soarelui,cand ma intorc spre casa nu mai ajung la Metro sau Selgross. Imi este in shimb in drum Cora, iar pentru cumparaturi uzuale ma multumeste.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
4 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 08:13
Forum Renault