senzor sonor de la centura, de ce nu mai suna?
![]() ![]() ![]() |
senzor sonor de la centura, de ce nu mai suna?
decrvl |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 24 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
logan
1,5 dci
2006/dci
|
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.557 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
![]() Că Loganu' n-a fost echipat niciodată cu o cuplă de centură cu senzor..., iar LED-ul de la martorul "lipsă centură șofer" din bord nu a fost montat decât o scurtă perioadă, prin 2004, după care a dispărut cu totul... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
decrvl |
![]()
|
Sigur piuia la inceput.
|
--------------------
logan
1,5 dci
2006/dci
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Io cred ca tu aprindeai farurile inainte sa inchizi usa si de aia iti piuia.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.557 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Păi desfă și tu cupla de la centura de siguranță a șoferului (sau uită-te atent la ea, nu trebuie să o desfaci) și vezi dacă ai un fir care intră în ea.
Apropo, când pui contactul cumva ți se aprinde în bord martorul de "lipsă centură șofer" și apoi se stinge? |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
decrvl, poti face o poza la mufa centurii, aia de jos de pe scaun? Daca se poate sa se vada si firul de vine la ea...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sigur piuia de la uși deschise sau ceva de genul ăsta.
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
decrvl |
![]()
|
Salut. Acum am intrat si am vazut ce m-ati intrebat.Nu pot sa-mi dau seama de fir daca are pentru ca totul e intr-un manson care se duce sub scaun.Nu nici martorul luminos nu se mai aprinde.Iar martorul luminos de la airbag se aprinde cu intirziere si pilpiie inainte apoi se stinge.Am vazut ca la alte 5 logan tot asa martorul luminos de la centura nu se aprinde in schimb cel de la airbag pasager se aprinde odata cu celelalte.
|
--------------------
logan
1,5 dci
2006/dci
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Loganul pt. Romania NU a avut martor luminos centura activ si nici cupla cu senzor.
Poate ai Logan adus de afara sau dintr-un lot pt. export (asta daca esti absolut sigur pe ceea ce spui). This post has been edited by GoGu: 23 Nov 2006, 19:27 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
DFA |
![]()
|
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(decrvl @ 23 Nov 2006, 18:58) Pai fa si mata o poza la mansonul ala de se duce sub scaun... Pipaie suportul de metal al capului in care intra centura, vezi daca are fir, uita-te pe sub scaun sa vezi daca ai vreun fir pe undeva.Si fa o poza-doua. Poate reusim noi sa ne dam seama. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.351 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine ca nu piuie! In seria 5 te tampeste blinganitul ala, si mai simte si greutatea pasagerului din fata si blingane si pentru el!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
decrvl |
![]()
|
Oameni buni cred ca sunt eu dus cu pluta.M-am mai uitat la 2 logan tot asa nu se aprinde nimic.Am pus pe cineva sa intrebe la cobalcescu si a spus ca n-are.Nu stiu dar incep sa cred ca mi s-a parut.
|
--------------------
logan
1,5 dci
2006/dci
|
|
klaus |
![]()
|
Mai, eu in continuare as fi fost interesat de poza aia...
Nu de alta, insa eu vazusem niste topice pe aicea care ziceau cu totul si cu totul altceva... De exemplu: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=24081 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=55616 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...28entry648228 si un mai vechi: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=6040&hl= Ca sa nu mai zic ca, din cate stiu eu, pe UCH-urile de logan nu vine setarea de buzzer pentru centura din fabrica. Eu mi-am activat-o in eventualitatea ca o sa-mi fac o centura cu microswitch... Si am ramas totusi nelamurit in continuare: ai fir care pleaca de la mufa centurii, sau nu? Ca daca nu ai, am niste indoieli ca putea uch-ul s stie daca ai pus sau nu centura... D-aia ziceam de o poza, ceva ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
decrvl |
![]()
|
Ok iti promit ca fac o poza si incerc s-o pun pe ecran.Daca nu reusesc o sa te rog sa-mi explici cum se face.Si ma uit si de fir.Ok?
|
--------------------
logan
1,5 dci
2006/dci
|
|
old_mike44 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 18 November 06 ![]() |
Interesant topic
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Preference 1,4
|
|
klaus |
![]()
|
old_mike44, am rugamintea, daca poti, sa faci o poza la bordul tau atunci cand se aprinde martorul ala pentru centuri si sa o pui pe aici.
Sunt si eu extrem de curios cum se aprinde. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
old_mike44, revin cu rugamintea, poate pui o poza cu bordul cu martorul ala cand se aprinde.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Apostol Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
si eu am tot din prima serie din 2004 septembrie dar nu se aprinde nici un martor cu centura. doar acele 2 de la airbag sofer si pasager
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|
ciprian0813 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 14 October 06 ![]() |
Acum 2 luni cind am cumparat masina ,inginerul ,un baiat simpatic si meserias ,detasat special din alt judet,mi-a zis sincer ca becul ala cu centura e de forma ,nu functioneaza la loganuri.Deci cui i se aprinde e o minune,buna cu codula sta rutier,
|
--------------------
VW
Golf variant
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 08:23 |