serie logan
![]() ![]() ![]() |
serie logan
prutinv1975 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 31 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2005 laureate
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
prutinv1975 |
![]()
|
problema ca pe oala amortizorului dreapta eu nu o am .
|
--------------------
dacia
logan
2005 laureate
|
|
l@u |
![]()
|
Exact unde ti-am marcat eu in poze tu nu ai seriile?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mai uită omu' - sau robotu'...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
@prutinv1975: Cred ca e acoperita de praf, de aia nu o vezi, pana acum n-am vazut nici un Logan fara seria motorului pe oala amortizorului.
This post has been edited by andrei_2006: 31 Jul 2007, 19:12 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
edit
E serie liMitata ![]() This post has been edited by C@talin: 31 Jul 2007, 20:14 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
Adica.......LIMITATA
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Poate o fi de alea de "esport" la care seria se vede la baza parbrizului, printr-o "ferestruica" (insa si alea parca o au si pe oala amortizorului).
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În geam se vede VIN (vehicle identification number), care nu cred să fie același lucru cu seria caroseriei sau motorului.
Repet, nu știu sigur. ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 31 Jul 2007, 23:00 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Pai VIN-ul e seria caroseriei, asa stiu eu, ala cu UU1... La mine asta e poansonat (asa se scrie?) pe oala amortizorului.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Seria motorului nici aia din service nu au stiut sa mi-o arate.
Cica nu e pansonata dom'le! ![]() ![]() |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
l@u |
![]()
|
Mai da ce intrebare ai putut sa pui si tu in service .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Pai seria motorului e tot timpul pe motor, nu pe caroserie.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
atentie la offtopic si mistouri.... nu cred ca ca vreti %%% sau bani...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
La mine seria e in zona marcata cu verde(poza este cea postata de l@u ceva mai sus). Ala e numarul de identificare. In zona marcata cu rosu nu e nimic.
Seria motorului habar nu am unde e .... 2 Aug 2007, 18:20: seria motor... 2 Aug 2007, 18:22: ... This post has been edited by blackout: 2 Aug 2007, 18:22 Attached thumbnail(s) 2.jpg ( Size: 113.51k ) Number of downloads: 1631 untitled.jpg ( Size: 109.63k ) Number of downloads: 1477 DSC02096.jpg ( Size: 103.59k ) Number of downloads: 1554 |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine seria de caroserie este poanonata pe peretele antifoc in acelasi loc ca in poza de mai sus.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
prutinv1975 |
![]()
|
pentru: blackout Posted 2 Aug 2007, 17:38
De unde este fotografia nr 3? |
--------------------
dacia
logan
2005 laureate
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
de pe blocul motor din fata, imediat sub tabla aia pe care e desenata o mana taiata, de acopera galeria de evacuare
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Exact. Am iesit si am facut poza, eram si eu curios da cand am vazut topicul
![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(l@u @ 1 Aug 2007, 15:16) Intrebarea o fi ea cum o fi... "Amuzant" e ca maimutele din service nu au stiut sa-mi arate unde e pansonata seria.Pentru mine e cit se poate de scuzabil ca nu stiu, dar maimutele atotstiutoare din service-urile lu' dacia...? De curind am fost in alt service si printre discutiile care s-au "incins" pe acolo, i-am intrebat si de serie... si ce credeti? Nici astia nu au stiut unde e seria motorului si in consecinta nici eu n-am gasit-o. Pozele din posturile anterioare sint pentru MPI. Intrebarea e: la DCI, unde-i pansonata. |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 04:01 |