super glue pe vopsea, raufacatorii astia
![]() ![]() ![]() |
super glue pe vopsea, raufacatorii astia
Mihai San |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
|
||
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|||
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Este posibil sa se ia dupa ce speli masina ... Incearca sa mergi la o spalatorie si poate ai noroc sa cada in timpul spalarii. In nici un caz nu te apuca sa il inlaturi cu te miri ce ca e posibil sa iasa cu tot cu vopsea.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cu apa, dar in timp, nu la prima spalare.
This post has been edited by V a L y O: 10 Nov 2008, 13:44 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Incalzeste suprafata de tabla cu feionul sau altceva si apoi pune gheata pe superglue. El se transforma in un soi de plastic si devine casant si ii dai cateva bobarnace si sare.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
dar daca incalzesti si pe urma racesti papa lac... poate chiar si vopsea
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
alex_d9 |
![]()
|
![]() Membru MCV-ist Group: Members Posts: 78 Joined: 30 September 07 From: romania ![]() |
incearca sal dizolvi cu benzina ,acetona sau motorina .sau chiar cu diluant numai k ar putea ataca vopseaua.
|
--------------------
dacia
logan mcv 1.5 dCi
2007 - préferénce
- VL 05 ---
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Benzina si motorina nu ataca in nici un fel lacul sau vopseaua,pe cand acetona sau alti diluanti mai puternici o fac.Oricum ar fi,in urma indepartarii,vopseaua va fi afectata si mai mult ca sigur ca nu se va "repara" doar cu un polish.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Nu da cu benzina, diluat si alte minuni dastea ca faci praf vopseaua. La metoda mea nu sare vopseaua pentru ca nu are de ce. Cand ai capota incinsa de la motor si brusc incepe sa ploua sau te duci la spalatorie si da aia cu apa rece se intampla ceva !?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca vopseaua e cum trebuie sa fie i se falfaie de dilaunt dar mai ales de benzina.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
asa am si eu pe masina.am gasi-o intr-o dimineata in parcare plina de niste pete pe aripa.cred ca tot ceva de genu asta a fost pe ea pt ca a mancat vorpseaua si parca am niste crestaturi pe acolo.la mine cred ca trebuie vopsita aripa cu totul.ca sfat nu stiu ce sa iti spun.incearca cu apa fierbinte.din ce stiu eu se inmoaiea si se duce.bafta.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Adezivi precum picatura, super glue, etc au la baza cianoacrilat si sunt solubile in acid cianhidric si ceva mai greu in solutii ale sarurilor acestuia. Aveti grija ca e cam toxic! Acesti adezivi cedeaza la variatii mari de temperatura si sunt casanti (asta daca nu sunt de tipul "gel" cu adaos de latex). De pe caroserie ar trebuie sa cada in timp mai ales datorita vibratiilor.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Da, lasă-l un timp așa și se degradează singur, cred că și ultravioletele accelerează procesul. În câteva luni se duce tot.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Exista substante pentru inmuiat cyano. Cauta CA debonder, nu stiu unde si daca vei gasi la noi, in afara de magazinele de modelism. Cele mai comune sunt pe baza de acetona (nu vrei sa dai cu acetona pe vopsea) dar exista si altele. Dar poate pana gasesti tu debonder, o sa pice singur
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.676 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Apa calda.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Salutari. S-a rezolvat problema asta cu superglue? Am un amic care a patit ceva asemanator.
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:35 |