tratament pt gonoree
![]() ![]() ![]() |
tratament pt gonoree
aligadot |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 11 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1995
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Gonoreea ta este la toba de esapamant? Daca nu-i acolo ar fi trebuit sa postezi la cafenea.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da pe unde-ai gasit gonoreea? Ca sa stim si noi sa nu trecem p-acolo.
![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
clona cui mai esti?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Si daca totusi omu chiar are nevoie de ajutor?
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cine a zis ca nu are?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Vorba rapsodului:
Mi-ai spus ca esti virgina Si-acum fac penicilina. M-ai facut din om neom, Cand ma pis ma tin de pom. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aligadot |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 11 April 07 ![]() |
chiar am nevoie de ajutor...serios...
zic ca e necomplicata....deoarece nu ma doare tare...asa cum am mai auzit...ca durea pe altii... si cu acea scurgere... nu va doresc un cadou de asta... am primit ceva raspunsuri...dar...chiar am nevoie de ajutor... puteti sa il mutati la cafenea...numai sa nu il stergeti...poate se va gasi cineva care chiar poate sa imi dea un raspuns...sa ma ajute... |
--------------------
dacia
1310
1995
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.344 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Omule, mergi la doctor! Nu te trata cu sfaturi dupa forum auto, ca pe aici afli cum sa scapi de scurgeri din toba de esapament. Nu cred ca vrei sa aflii ce complicatii pot aparea, si oricum antibioticele de care ai tu nevoie se dau cu reteta!
Nu esti nici primul nici ultimul care ajunge la doctor cu o asemenea problema, si e pacat sa-ti risti sanatatea pentru ca nu vrei sa te examineze (nu o sa rada de dotarea ta). Cred ca tratamentul poate fi prescris de orice medic de medicina generala, nu ai nevoie de urolog. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Se poate sa pui niste poze ?
Glumeam ! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Imagini cu gonoreea sau cu sursa?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Aici putem sa iti dam sfaturi ptr. a-ti face tuning la gonoree sau poate vrei sa ii schimbi uleiul.Daca vrei sfaturi medicale mergi la doctor sau cumva esti rusinos
![]() EDIT: voi in poze de fapt vreti sa vedeti stadiul in care se afla gonoreea ca sa puteti sa prescrieti tratamentul ![]() This post has been edited by l@u: 11 Apr 2007, 20:34 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Dute la un doctor dermato-venerolog urgent. De cate zile o ai? Un tratament bun e cel injectabil, pe baza unei antibiograme. Poti sa tot iei penicilina, ampicilina, kanamicina daca infectia este rezistenta. Daca nu o tratezi la timp, infectia o sa urce pe canalul urinar si sa ai probleme la prostata.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Catre initiator, catre ceilalti:
Asa cum bine ati sesizat, nu cred ca cineva de pe acest forum poate sa-si asume raspunderea pentru a raspunde la o asemenea inrtrebare. Inchid topicul pentru a sublinia si in acest fel ca NU SPRIJINIM o asemenea "consultatie". Am sters topicurile care "semanau" a recomandare. Catre initiator: shit happens. Mergi la un medic. In mod normal medicul este obligat la discretie. Daca ai o problema, mergi in alt cartier; mergi la o clinica privata. Fruntea sus. Rog PM daca doresti sa sterg topicul cu totul. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 08:12 |