tu ce ai alege?, 1,6 GPL fabrica sau 16V GPL montat ulterior
![]() ![]() ![]() |
tu ce ai alege?, 1,6 GPL fabrica sau 16V GPL montat ulterior
alinmateescu |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 6 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
1974 Standard
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Daca zici ca nu esti neam de reisar... nu vad de ce ti-ai lua 16V. Mai ales daca vrei sa-i pui gpl.
Plus ca gpl de fabrica inseamna instalatie proiectata si testata, nu adaptare care "merge" |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
gpl din fabrica.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu te intereseaza garantia poti pune acelasi tip de instalatie ca si cea de uzina. Probabil iesi mai ieftin insa nu e recomandabil.
QUOTE(bucatzel @ 30 Mar 2009, 17:58) Am avut GPL Mistral Autronic (gurile rele spun ca ar fi printre cele mai nereusite) 35000 km; exceptand reviziile nu am umblat sub capota. Diferenta era sesizabila DOAR la viteze mari si/sau spre puterea maxima a motorului. This post has been edited by adiya: 30 Mar 2009, 18:05 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
jepeleu din fabrica!!
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Daca cunosti un service unde monteaza GPL after market, e indiferent. Unde iesi mai ieftin cu el.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
GPL after market pe motor 1,6 8v.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.176 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu am studiat si am ales GPL din fabrica , de ce? pentru ca daca pui din alta parte pierzi garantia si feresaca al de sus sa o problema mai nasoala la motor si in plus este montata mai bine deict cea care e montata ulterior (asta e parerea mea sincera) momentan inca mai am berlina tot pe gpl de care sint multumit de costul pe Km ca e doar e 1,67 lei gazul acum , ca aia noua cica e pe linia de fabricatie si trebuie sa astept sa o termine
![]() This post has been edited by bygy007: 31 Mar 2009, 00:30 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
GPL aftermarket. Tomasseto este o instalatie mai buna decat cea cu care vine din fabrica.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asta-i o intrebare gen: cum e mai bine, sa-mi iau nevasta cu sini mari sau sa-i pun silicoane pe urma?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Un sambure de adevar exista, am destui cunoscuti cu motoare diesel care se plang de consumuri mari pe distante scurte, in oras. In special TDI-uri. Mai ales cand dealerii le baga in cap consumuri de 4-5%.
This post has been edited by vijelie: 1 Apr 2009, 14:31 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vezi ca-s niste instalatii de gaz foarte reusite, mult mai fiabile decit ceea ce a fost pina acum pe piata si sunt si mult mai ieftine, cam cu 25-30% mai ieftine decit concurenta. Gepellonni se numesc, da search pe google.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Cat ar costa o instalatie GPL cu tot cu montaj pentru motorul de 1.6? Intreb de curiozitate. si la cat ar ajunge consumul? Multumesc!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
OAP, de curiozitate, cu cat poate sa fie mai mic? cat sub 4-5?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
OAP |
![]()
|
@zanga: depinde de oras, dar la mine sunt diferente mari intre TDI si dCI...mai mult nu ;pot spune aici deoarece sunt topicuri dedicate consumului
![]() |
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
deci confirmi semnezi si parafezi ca la 1,5 dci ce-l aveai inainte pe o masina de 1 tona, consumul e mai mic ca la 1,9 tdi pe o masina de 1,3 tone....ce chestie...nu m-as fi gandit niciodata daca nu confirmai...ce logica frate, savant trebuia sa te faci
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OAP |
![]()
|
nea argon implacabil ca totdeauna...macar ne linisteste ca gandeste....
@nea argon: de fapt care-i problemu ca am confirmat si io acolo ceva? ![]() |
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
o comparatie de genul o faci intre masini cu motorizari de aceasi capacitate cilindrica si mase similare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
OAP |
![]()
|
Da nu faceam nici o comparatie de genul asta. Cu loganul chiar si ful incarcat nu consum cat consum cu skoda singur...dar difera capacitatea cilindrica...si vorbeam strict de de ore de varf in Bucuresti....si ca idee (rog moderatorii sa treaca cu vederea)...la Logan 10% la Skoda 14%-15%
|
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
pai afla cat consuma un '1,4 tdi', ca e similar cu un '1,5 dci' diferenta fiind doar 39 cc, si vezi ca-i acelasi sau mici variatii.
sa faci ce ai facut tu, adica sa 'confirmi' ca un dci consuma mai putin ca un tdi asa...in general e aiurea, aia incercam sa subliniez. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 08:30 |