vopseaua, cata si de care?
![]() ![]() ![]() |
vopseaua, cata si de care?
nosa |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 1 June 05 From: Lyngdal Norvegia ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane scenic laguna 2
2004 2002
- RJ14043
|
|||
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
Depinde de vopsitor, cat isi partea din ea
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
raptordivx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
Si eu m-am pregatit pntru vopsit pentru ca in 2 saptamani o vopsesc. Am luat vopsea duralchid 4 cutii (750ml) + 4 intaritoare (250 ml) in total 4 litri si mi-a spus meseriasul ca imi ajunge pentru toata masina + portbagaj , usi interioare si motor.
La aceasta vopsea nu iti mai trebuie lac. |
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16v / concorde
- SV-10-SIS Vreau LAGUNA 2 :D
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-au intrat pentru exterior 4 cutii x 750 vopsea, 2 cutii x750 lac + 2 x intaritor lac, 1l diluant, 1l vopsea de fond (un fel de sprit chit).
Cu toate cele aferente(smilgher, banda izolatoare, 1/2kg chit) m-a costat 3,5 mil. Vopseaua a fost policolor argintie. This post has been edited by cristidb: 13 Jun 2005, 14:11 |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Deci 4 cutii policolor+o cutie sprit chit + 2 cutii lac asta pt toata masina si interioare. (capote, usi, exterior interior).
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
- .
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
de unde ai cumparat materialele?din targ sau de la vreun magazin
manopera la vopsit cat a costat?E la cuptor?apar "moluste"pe caroserie dupa ce se usuca |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
``G-T-I`` |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 30 May 05 ![]() |
Nu cumpara Policolor, mie la un Break mi-sa branzit(bleu), cumpara ceva mai scump dar mai bun,depinde si de vopsitor!
|
--------------------
dacia
1310
- bv inainte se supnea:masina si femeia nu se da , acuma se merge pe principiu masina nu se da ,,ca femeia se duce singura.
|
|
Electronistu' |
![]()
|
QUOTE(``G-T-I`` @ 19 Jun 2005, 20:28) Nu cumpara Policolor, mie la un Break mi-sa branzit(bleu), cumpara ceva mai scump dar mai bun,depinde si de vopsitor! policolor e f buna... ca ai nimerit tu vreo una veche sau vopsitor "profesionist" e alta treaba This post has been edited by Electronistu': 19 Jun 2005, 20:33 |
--------------------
Dacia
1300
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
din cate stiu cu policolor se vopsesc daciile in fabrica deci vopseaua este ok poate ai folosit at tip de intaritor pt lac si a facut o reactie ciudata ,am un prieten care a vopsit un ursulet cu vopsea standox si a folosit intaritor policolor si pe capota portbagajului a facut reactie si a iesit aiurea rau zici ca e data cu trafaletu.toata lumea m-a sfatuit sa folosesc policolor si daca nu ar fii buna nu s-ar mai vinde
Intrebare: daca vopsesc masina la un atelier care nu are cuptor (este metalizata vopseaua) vor aparea punctuletele pe vopsea"molustele" ![]() |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
cristidb |
![]()
|
Daca se foloseste intaritor si diluant pentru vopseaua respectiva nu sunt probleme. Eu le-am cumparat de la un magazin de pe Soseaua Chitila. E bine sa le iei toate din acelasi loc. De obicei stiu vanzatorii ce diluant si intaritor trebuie.
La mine nu au aparut puncte, cu toate ca nu a fost facuta la cuptor. Totusi nu e prea lucioasa, in sensul ca nu te vezi in ea ca in oglinda. O sa o duc la polishat sa vad ce pot sa ii faca. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
- .
|
|
Electronistu' |
![]()
|
NU apare nici un punct!
|
--------------------
Dacia
1300
|
``GTI`` |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 May 05 ![]() |
Atentie !!! toata chestia la`` metalizate`` este sa nu vopseasca cu jet rotund ci plat!!! asa am auzit nu stiu daca e adevarat!
|
--------------------
dacia
1310
- bv Audi A6 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:39 |