zgomot ciudat la viraj maxim pe loc, servodirectia
![]() ![]() ![]() |
zgomot ciudat la viraj maxim pe loc, servodirectia
Pesky |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 1.4
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
"Un zgomot ciudat"...si la mine, dupa ce mananc fasole, se aude un zgomot ciudat.
Unde se aude, cum se aude, cat se aude? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ma, io la Solenza nu am piesa asta, zgomot ciudat. Poate o fi vreo versiune mai buna a ta.
Acuma serios, desi esti nou pe forum: - ai postat aiurea, la piese, nu la probleme tehnice. - nu ai dat un amarat de search inainte, s-a mai discutat. - detalii cam putine. Ce zgomot? Fluiera, ragaie, miauna? Daca e vorba de zgomotul specific al pompei servo la cap de cursa, nu trebuie sa iti faci griji, e normal. Adica se aude un pacanit usor, scade turatia... Desi daca o ai din 2003, cum scrii acolo, ar fi trebuit sa iti dai seama pana acum. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
NUUU , fii atent ! Cand poti sa te bagi sub masina sa te uiti si vei observa ca iti freaca o piesa de burduf ! Mie doar pe partea dreapta imi face cand iau viraj de la 80% - 100% dreapta . Am observat cand masina era ridicata . NU e ceva defect , ca am intrebat mecanicii , ci se pare ca e un mic "bug" de proiectare . Ciudat este ca numai in parcarea mea si in foarte putine alte locuri face . Adica trebuie sa fie si masina intr-o anumita pozitie . Altfel pe portiune perfect dreapta nu se aude nimic . Clantaniturile se aud numai cand modifici pozitia volanului si sunt de la pompa de servodirectie si presostat ( cel putin din cate am inteles eu ) . Lichidul nu trebuie sa fie peste un anumit nivel ca iti arunca afara !!!!! Am patit !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
si totusi se recomanda la toate cu servo sa nu se forteze pompa prin virare la maxim, ptr ca asa apar pocniturile despre care vorbiti. de regula intorci volanul la maxim dar cand dai drumul la ambreiaj lasi volanul mai moale ca pompa sa nu ramana fortata in viraj. parerea mea. sper sa se verifice
|
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
dar de ce la mine mai nou zgomotul e la fel ca la capat de cursa , mereu doar ca putin mai atenuat
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Clampaniturile alea sunt destul de normale ... Dar initial cand mi-a spus ca atunci cand apasa ambreiajul nu se mai aude ... cred ca era tot de la ambreiaj ... cand da de volan , servofrana actioneaza si scade turatia motorului si daca ambreiajul e lasat jos se aude acel zgomot de diesel . Mai multe ... cred ca ar fi trebuit sa dai detalii ...
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:59 |